Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 3 of 3

Thread: LR-HWLV-HVAC does not have a 'connect' option in the 'more' section

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2021
    Posts
    2

    LR-HWLV-HVAC does not have a 'connect' option in the 'more' section

    I am trying to activate the first device on a new RA2 install. The LR-HWLV-HVAC thermostat is functioning in manual mode. When I try to activate the 'more' section only shows the filter reminder, no 'connect'. There is no 900 setting, so I did a 710 reset, reset my settings and tried again. Still no 'connect' option. The thermo is in the same room as the main repeater, and is about 6 feet away.

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2021
    Posts
    2
    I think I have either a bad thermo or a bad main repeater. I just realized the them has a 'No signal' indicator next to the 'Heat' mode display. I'll get a second device and see if I can get that to work.

  3. #3
    Hello! Thank you for your inquiry. We strongly advise reaching out to our agents at systemsupport@lutron.com or at 1-888-Lutron1 (588-7661) for further assistance.

Similar Threads

  1. LR-HWLV-HVAC Thermostat
    By 69VanNuys in forum Troubleshooting - RA2
    Replies: 4
    Last Post: 06-11-2020, 11:37 AM
  2. Lr-hwlv-hvac
    By mmmjjjjj in forum General Discussion - RA2
    Replies: 2
    Last Post: 12-04-2019, 08:15 PM
  3. LH-HWLV-HVAC TouchPRO Thermostat
    By PaulWebster in forum General Discussion - RA2
    Replies: 5
    Last Post: 11-02-2018, 12:27 PM
  4. LR-HWLV-HVAC Thermostat Won't Activate
    By PaulWebster in forum General Discussion - RA2
    Replies: 0
    Last Post: 08-03-2018, 10:51 AM
  5. Thermostat LR-HWLV-HVAC How desactivate Eco mode?
    By Denis in forum Programming - RA2
    Replies: 1
    Last Post: 03-10-2017, 05:19 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •