Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 4 of 4

Thread: Transfer fails Win 10 and 12.6

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    477

    Transfer fails Win 10 and 12.6

    I've set up Inclusive on a new machine that uses Windows 10 Pro x64. I've loaded up a project to edit a timeclock event.

    It seems to take an unusually long time to do a transfer to a two repeater system. It was hung up a 48% for more than 5 minutes at the DualActionProgrammingMode stage. It only just now popped loose from that and is still grinding slowly forward.

    Two past failures took 13 and 15 minutes, respectively, before they gave up with a Transfer Unsuccessful.

    I quit/restarted the Ra2 program, and cold booted the machine, with no success. One that was running while I was typing this died as well, also at the 13 minute mark. But this one, at least, did succeed in making at least one of the main repeaters "beep" like it normally does during a transfer. The previous tries did not.

    Has anyone else run into this and found the cause/solution?

    I'm going to power-cycle the repeaters next.

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    477
    aaaand now they're in safe mode. wth?

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    230
    Push a firmware update. Sometimes that clears the repeaters brain. How are they both on the network? If possible put them both on the same switch.

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    477
    Took a good two hours to rectify it. Had to power them off individually and have them on the same network switch. Had to do one, reconnect them both, disconnect the first updated one and then update the other. Then once it saw everything, do a transfer... which fails on some devices as moving them to where doing updates would work was not near their original location. But once a 'mostly successful' transfer was done, I moved them back in place and got the remaining ones updated.

    Why they decided to freak out is anyone's guess. Pretty darned annoying is what it was.

Similar Threads

  1. Update Main Repeater Fails
    By peterwoj in forum Troubleshooting - RA2
    Replies: 13
    Last Post: 01-03-2021, 10:49 PM
  2. QSE-CI-DMX activation fails
    By 21stcenturyElec in forum Troubleshooting - HWQS
    Replies: 1
    Last Post: 05-18-2020, 10:17 AM
  3. Replies: 2
    Last Post: 02-06-2017, 11:29 PM
  4. Just upgraded to 7.5 and transfer always fails.
    By ChrisK in forum Troubleshooting - RA2
    Replies: 29
    Last Post: 07-07-2015, 02:20 PM
  5. Transfer Fails Everytime
    By RShankara in forum Troubleshooting - RA2
    Replies: 5
    Last Post: 06-06-2015, 09:09 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •