Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 8 of 8

Thread: Website issue

  1. #1

    Website issue

    I am posting this in RR2 troubleshooting because this forum doesn't have a general discussion or "website issues" section.My profile is screwed up, no matter how many times I press the Enter key, there are never any carriage returns in my posts so everything turns into one giant paragraph. This is not only super annoying for me it makes my longer posts borderline unintelligible.This is fixable but I understand it is a known issue and it appears Lutron will never ever ever fix this (it's been like this for a very long time). I'm sick of this situation and I also seem to be the only person who suffers from this, it looks like everyone else's posts are nicely formatted. I wonder if I create a new profile is there is a good chance the new profile won't be afflicted by this issue? Is this just a random bug and my profile caught it or do all new profiles have this problem?

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    157
    Go into General Settings and
    change to "Standard Editor" and
    see if that works. I think that's how I fixed it.

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    2,076
    I'm using Firefox.

    Changing to standard worked for me.
    Convergence Technologies Raleigh, North Carolina
    www.convergenceusa.com

  4. #4
    This forum is in desperate need of maintenance and updating. The vBulletin version used is 4.2.5, is from 2017, and is End of Life. Look at the bottom of the page and the Lutron copyright is 2014.

  5. #5
    Quote Originally Posted by BillD View Post
    This forum is in desperate need of maintenance and updating. The vBulletin version used is 4.2.5, is from 2017, and is End of Life. Look at the bottom of the page and the Lutron copyright is 2014.
    Yes, I noticed that quite some time ago. My guess is whoever set the forum up is gone and they don't have anyone to do maintenance. It really wouldn't cost Lutron very much to hire someone who specializes in VB to fix this.

    Here is the test, I changed to the standard editor and am hoping this is a new paragraph. I asked about this issue before and the responses were "tough cookies" because some people have this problem and they just have to live with it. If there are actually two paragraphs in this post THANK YOU to helping me fix it because I need help with something that will be terrible if it's all jammed into one paragraph.

    IT WORKED!!!! 😁😀

  6. #6
    While we're talking website issues, I am subscribed to some threads with email notification but I never get the email notifications. Is there another trick to getting email notifications to subscribed threads?

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    157
    Quote Originally Posted by uscpsycho View Post
    Yes, I noticed that quite some time ago. My guess is whoever set the forum up is gone and they don't have anyone to do maintenance. It really wouldn't cost Lutron very much to hire someone who specializes in VB to fix this.

    Here is the test, I changed to the standard editor and am hoping this is a new paragraph. I asked about this issue before and the responses were "tough cookies" because some people have this problem and they just have to live with it. If there are actually two paragraphs in this post THANK YOU to helping me fix it because I need help with something that will be terrible if it's all jammed into one paragraph.

    IT WORKED!!!! 😁😀
    I'd like your post, :)
    but the like button is broken. :(

  8. #8
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    127
    Changed to Standard as well.

    Looks like it works!

    I'm glad Lutron is on top of their support forum. Especially since the software has no built-in help and you are instead directed to this poorly maintained forum.

Similar Threads

  1. Issue with PD-5WS-DV
    By Russell in forum Troubleshooting - CAS
    Replies: 1
    Last Post: 01-14-2021, 11:30 AM
  2. Issue with pd-5ws-dv-wh
    By ojzuluaga in forum Troubleshooting - CAS
    Replies: 6
    Last Post: 06-18-2019, 02:09 PM
  3. RRD-6ND / RD-RD Three Way Issue
    By keithnet in forum Troubleshooting - RA2
    Replies: 1
    Last Post: 04-08-2019, 10:42 AM
  4. Maestro Wireless website link.
    By Brian W. in forum General Discussion - Controls
    Replies: 0
    Last Post: 06-02-2014, 04:17 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •