Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 6 of 6

Thread: ConnectBridge requires a firmware update

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2020
    Posts
    8

    ConnectBridge requires a firmware update

    I have completed the online training to gain access to the RadioRA essentials (i'm using version ~11) and have setup my system... but my ConnectBridge requires a firmware upgrade and I don't have access to that software it seems. Where can I get the software to update my ConnectBridge?

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    2,148
    If you have a CONNECT-BDG2 (current version), make sure it has access to the Internet. It will automatically update itself. It may take a day or two.

    If you have a CONNECT-BDG (version 1) contact tech support. They will probably replace it.
    Convergence Technologies Raleigh, North Carolina
    www.convergenceusa.com

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    230
    Randy. I doubt they will replace a bridge-1. I had one that did not get the update and tech barely held the line long enough to say have a nice day.
    I even tried the do you know who i am. As a joke.
    He didn't laugh.

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    190
    Quote Originally Posted by MitchE View Post
    Randy. I doubt they will replace a bridge-1. I had one that did not get the update and tech barely held the line long enough to say have a nice day.
    I even tried the do you know who i am. As a joke.
    He didn't laugh.
    YMMV, but they replaced mine around a year ago without any argument at all.

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    2,148
    They replaced one for a client about 3 months ago. Even after I told them it got zapped by a power surge.
    Convergence Technologies Raleigh, North Carolina
    www.convergenceusa.com

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    230
    Then maybe I'll give it another shot. Still have it in a box just in case.

Similar Threads

  1. How to update firmware on bridge?
    By xman111 in forum General Discussion - CAS
    Replies: 4
    Last Post: 08-29-2017, 02:38 PM
  2. 11.0 Unable to Update Firmware
    By jfbordenjr in forum Troubleshooting - RA2
    Replies: 11
    Last Post: 03-28-2017, 07:24 PM
  3. Update Processor Firmware, Necessary or Not ?
    By stevi in forum General Discussion - HWQS
    Replies: 1
    Last Post: 11-12-2013, 04:08 PM
  4. Firmware Update
    By suprun in forum Programming - RA2
    Replies: 1
    Last Post: 11-11-2013, 09:58 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •