Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 4 of 4

Thread: RadioRa2 12.7 will not start

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2020
    Posts
    3

    Question RadioRa2 12.7 will not start

    We run RadioRa2 12.7 Inclusive on two identical Panasonic Toughbook CF-52 laptops at our company. 12.7 will not start on one of the Panasonics (we call it #2). It starts perfectly on the other one (we call it #3). On Toughbook #2, I have tried:- restarting the software- restarting the PC- removing and reinstalling the software, both full and "prerequisites from web"- running chkdsk from cmd- installing every available windows update- turning firewalls on and off (as I need to do to communicate with repeaters on some networks)Here's what happens:- Double click the 12.7 icon to start the application- The RadioRa2 Inclusive 12.7.0 popup appears- Minutes go by. Probably about 5 minutes.- This error pops up:[27042] A problem occurred when attempting to communicate with the database engine on this computer (while loading modelinfo data). Often, restarting the application will resolve this error. If this error continues, restart the computer.Neither of the suggested solutions do anything.12.7 starts up on all our desktops and Toughbook #3, just not this one. It's just this PC that has an issue. Anyone else have a similar experience?

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    1,889
    Generally, that means there is an issue with SQL. Try running a windows update. You can try a separate SQL update. When you install the RA2 software it may prompt you to install/update Windows components. Make sure you allow it.
    LED, Incorporated
    Raleigh, NC 27614

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2020
    Posts
    3
    Thanks. Will give that a shot!

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2020
    Posts
    3
    Thanks (again). Yep. SQL issue. Apparently, this happened when an older (completely unrelated to Lutron) application was installed from a different vendor just this last week.

Similar Threads

  1. Problem with dimmer during light start-up
    By Drcar6847 in forum Troubleshooting - CAS
    Replies: 3
    Last Post: 01-07-2020, 12:00 PM
  2. Cold start 1 flash then nothing.
    By r.jordan90 in forum Performance Issues - LED
    Replies: 3
    Last Post: 09-23-2019, 02:47 PM
  3. Start / End Date for Timeclock
    By dwclarknu in forum Design Assistance - RA2
    Replies: 3
    Last Post: 07-01-2015, 07:04 PM
  4. Unable to Start Activation
    By Armando B. in forum Troubleshooting - RA2
    Replies: 0
    Last Post: 02-10-2014, 05:05 PM
  5. Start/Restart Sequence When Conditions are Met
    By TurnipTruck in forum Programming - HWQS
    Replies: 5
    Last Post: 01-10-2014, 11:38 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •