Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 4 of 4

Thread: Telnet user/password not working with 3rd party integration. Help please!

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2018
    Posts
    9

    Telnet user/password not working with 3rd party integration. Help please!

    I am setting up a Crestron Home system in my place. I am trying to integrate Radio RA2 lighting but after adding the Main Repeater to Crestron Home software, I can't access it in Crestron Home as the user name and password I generated (Telnet in Ra2 software) are not accepted. Then I went to the Main Repeater IP address and entered the Telnet User/Password I generated in the RA software but it will not work - can't access my main repeater via IP.I can't recall setting up the main repeater with a username and password, but if I did I don't have it....Thanks so much!

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    1,889
    In the RA2 software, go to Settings, Integration. I always add a separate login for AV integration.
    LED, Incorporated
    Raleigh, NC 27614

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2018
    Posts
    9
    Quote Originally Posted by randyc View Post
    In the RA2 software, go to Settings, Integration. I always add a separate login for AV integration.
    That's what I did. All good. Thanks!

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    1,363
    For future readers of this post, the most current versions of the RA2 software deleted the default logins for integration that third party controllers relied on for years. This happened at 12.6 I believe. If upgrading an older file, you are prompted about these default logins as to whether or not you would like to retain them. If you are not changing anything in the third party, then do NOT delete them, as this will result in a service call to your third party provider. If it is a new RA2 install, set a new user and password specifically for the third party and supply to your provider/integrator.
    Simple automation when DIY isn't working
    intuitivehomecontrols@gmail.com
    fb.me/intuitivehomecontrols

Similar Threads

  1. Problem with RR2 Telnet integration after transfer
    By rsands in forum 3rd-party Integration - RA2
    Replies: 3
    Last Post: 10-26-2020, 03:58 PM
  2. Scenes not working Google Home for 2nd User
    By ERIC-in-KW in forum 3rd-party Integration - CAS
    Replies: 1
    Last Post: 07-24-2020, 08:59 AM
  3. Scenes not working Google Home for 2nd User
    By ERIC-in-KW in forum 3rd-party Integration - CAS
    Replies: 1
    Last Post: 07-24-2020, 08:56 AM
  4. QS 8.1 Telnet Bug or User?
    By TechmoTim in forum General Discussion - HWQS
    Replies: 4
    Last Post: 02-18-2016, 09:36 PM
  5. Telnet Username and Password
    By SCITech in forum 3rd-party Integration - CAS
    Replies: 2
    Last Post: 06-02-2015, 04:12 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •