Results 1 to 3 of 3

Thread: LQSE-4A-D problem (overvoltage)

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2015
    Posts
    3

    LQSE-4A-D problem (overvoltage)

    Good Day,

    I'm using the LQSE-4A-D module for dimming an MLV fixture. It dims normally to 50%, but when I go beyond 50%, the module blinks rapidly 3-5x, then the zone blinks 2x then pauses (that's when i assumed it was an overvoltage issue), and all forms of control can't be done on the fixture. Is there something I can do to fix this? Thank you in advance for your reply.

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    385
    Whats the VA Load on the zone

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2015
    Posts
    3
    I have solved the problem. It was due to a wrong load type associated with the fixture. Thanks for the reply anyways :)

Similar Threads

  1. ask about LQSE-4S10-D
    By jerry in forum General Discussion - Legacy HW
    Replies: 0
    Last Post: 06-12-2015, 12:50 AM
  2. LQSE-4S10-D - Circuits come on, on their own.
    By Jarryd in forum Troubleshooting - HWQS
    Replies: 0
    Last Post: 04-23-2015, 09:40 AM
  3. Issue with LQSE-4A-D
    By redis in forum Troubleshooting - HWQS
    Replies: 4
    Last Post: 03-06-2015, 04:43 AM
  4. LQSE-4A-D Error
    By stevi in forum Troubleshooting - HWQS
    Replies: 8
    Last Post: 06-17-2014, 11:47 AM
  5. Lqse-4a-d
    By Petar in forum General Discussion - HWQS
    Replies: 4
    Last Post: 06-02-2014, 02:21 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •