Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 2 of 2

Thread: Problems when switch to new router

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2020
    Posts
    1

    Problems when switch to new router

    I have a Lutron system with caseta wireless bridge, when I switched to new router, I cannot find the bridge, then when I switched back, it worked again. So, how to switch to new router, please?

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    1,782
    Make sure the new router uses the same SSID, security protocols, and IP addressing scheme.
    LED, Incorporated
    Raleigh, NC 27614

Similar Threads

  1. Problems installing new Dimmer Switch
    By JamesN in forum Troubleshooting - CAS
    Replies: 5
    Last Post: 02-24-2020, 03:22 PM
  2. 4 way switch problems
    By Mighty_Putty in forum Troubleshooting - CAS
    Replies: 2
    Last Post: 01-15-2017, 12:50 PM
  3. Power Blackouts and Router Issues
    By Mochaman in forum General Discussion - CAS
    Replies: 0
    Last Post: 08-26-2016, 08:39 PM
  4. Replies: 2
    Last Post: 01-07-2016, 09:32 AM
  5. Remote Access - Verizon ActionTec Router
    By Ty W. in forum Troubleshooting - RA2
    Replies: 2
    Last Post: 04-15-2015, 09:45 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •