Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 2 of 2

Thread: Occupancy Sensor Delay

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2020
    Posts
    1

    Occupancy Sensor Delay

    I originally had my occupancy sensors directly connected to the switches and I recently reset them and programed them in RadioRA2 Essentials instead but now they are a 1-2 seconds slower to turn on the light than before. It is not the end of the world but is that normal?Thanks

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    1,895
    Quote Originally Posted by Helheim View Post
    I originally had my occupancy sensors directly connected to the switches and I recently reset them and programed them in RadioRA2 Essentials instead but now they are a 1-2 seconds slower to turn on the light than before. It is not the end of the world but is that normal?Thanks
    That doesn't surprise me. Instead of going from the sensor directly to the dimmer it now has to go to the main repeater, then to the dimmer.
    LED, Incorporated
    Raleigh, NC 27614

Similar Threads

  1. RadioRA2 Vacancy Sensor Delay Programming
    By ShadesJeff in forum Programming - RA2
    Replies: 4
    Last Post: 02-14-2019, 11:37 AM
  2. occupancy sensor
    By tom kupp in forum Design Assistance - HWQS
    Replies: 1
    Last Post: 07-11-2018, 09:22 PM
  3. Occupancy Sensor. Can this be done?
    By whirredup in forum Programming - RA2
    Replies: 5
    Last Post: 04-21-2017, 05:06 PM
  4. Querying Occupancy Sensor (LRF2-OC) and Remote Temp Sensor (LRF2-TWRB)
    By Fiasco in forum 3rd-party Integration - RA2
    Replies: 7
    Last Post: 11-12-2016, 07:17 AM
  5. Occupancy Sensor
    By texas doc in forum General Discussion - RA2
    Replies: 4
    Last Post: 05-18-2015, 09:16 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •