Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 2 of 2

Thread: Caseta Pico remotes only work in App

  1. #1

    Caseta Pico remotes only work in App

    Recently installed Caseta dimmers for a customer with pico remotes. Originally the remotes were paired to dimmers and working but later added Pro Hub. Customer added all the devices to hub with the app and now the physical buttons on the remotes don't work but you can turn on/off and dim the lights using pico remote on the app.

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    1,792
    Quote Originally Posted by Yeti_Electric View Post
    Recently installed Caseta dimmers for a customer with pico remotes. Originally the remotes were paired to dimmers and working but later added Pro Hub. Customer added all the devices to hub with the app and now the physical buttons on the remotes don't work but you can turn on/off and dim the lights using pico remote on the app.
    You will need to un-pair the Pico and dimmer outside of the Caseta hub. The physical Pico is looking for the dimmer which doesn't exist now because it is part of the Caseta hub.
    LED, Incorporated
    Raleigh, NC 27614

Similar Threads

  1. Pico remotes no longer work after connecting the bridge and APP
    By Paul Breitenbach in forum Troubleshooting - CAS
    Replies: 1
    Last Post: 12-13-2019, 09:35 AM
  2. Caseta or RA2 Select, Pico Remotes and Sivoia QS Blinds
    By boogerbear in forum Design Assistance - CAS
    Replies: 3
    Last Post: 06-14-2019, 05:20 PM
  3. Are Pico remotes different for Caseta vs RA2?
    By psychobunny in forum General Discussion - RA2
    Replies: 2
    Last Post: 08-08-2018, 07:20 AM
  4. PD-6ANS Switch - what Pico remotes work with it?
    By Drconner in forum General Discussion - CAS
    Replies: 2
    Last Post: 06-23-2017, 08:54 AM
  5. Replies: 4
    Last Post: 02-25-2017, 12:36 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •