Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 3 of 3

Thread: Adding a smart plug

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2020
    Posts
    4

    Adding a smart plug

    Does anyone have a suggestion to add to a caseta system to open and close the curtains in my theater room? I used to have a radio ra system that was specific for universal and since I've switched to Caseta, I have no control over the curtains.
    Thanks

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    1,649
    Quote Originally Posted by Merrick2 View Post
    Does anyone have a suggestion to add to a caseta system to open and close the curtains in my theater room? I used to have a radio ra system that was specific for universal and since I've switched to Caseta, I have no control over the curtains. Thanks
    What type of curtains to you have? The Caseta pro bridge (L-BDGPRO2-WH) supports Triathlon and QS wireless (except Venetian and horizontal sheer). RA2 does not support Serena so if you had RA2 you had Triathlon or QS shades. If you have an older family, like QED, Caseta can't speak to them.
    LED, Incorporated
    Raleigh, NC 27614

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2020
    Posts
    4
    Thanks for the reply-I'll check.

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 08-16-2019, 12:30 AM
  2. Brand new to Lutron, Smart Bridge...trouble adding certain switches
    By rmkwebdesign in forum Troubleshooting - CAS
    Replies: 4
    Last Post: 10-16-2017, 12:02 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: 10-14-2017, 09:36 PM
  4. Smart Plug In
    By Squill in forum General Discussion - CAS
    Replies: 2
    Last Post: 06-29-2016, 01:23 PM
  5. Adding a plug-in dimmer on top of a switch
    By Tazplex in forum General Discussion - CAS
    Replies: 4
    Last Post: 01-26-2015, 05:31 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •