Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 2 of 2

Thread: Homekit Scene

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2019
    Posts
    2

    Homekit Scene

    How do we trigger a scene that is in lutron from Homekit via siri? It only looks like we can build scenes, but hey are not as smooth as the ones built in lutron. Would be nice to use siri to trigger a lutron scene.

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2019
    Posts
    5
    I'm interested in this as well. Seems like it isn't currently possible :(https://forums.lutron.com/showthread...ne-not-working

Similar Threads

  1. HomeKit - Scene not working
    By Otharcharr in forum Troubleshooting - CAS
    Replies: 6
    Last Post: 07-23-2019, 10:44 AM
  2. 4 button scene pico for whole house scene
    By SparkyCoog in forum Programming - CAS
    Replies: 20
    Last Post: 02-13-2019, 12:49 PM
  3. Yes ! HomeKit
    By mcignarella in forum 3rd-party Integration - HWQS
    Replies: 1
    Last Post: 02-17-2017, 01:07 AM
  4. Area Scene vs. Shared Scene
    By Alex Chisholm in forum Programming - HWQS
    Replies: 1
    Last Post: 02-15-2016, 08:42 AM
  5. Replies: 3
    Last Post: 10-28-2015, 06:02 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •