Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 2 of 2

Thread: How to connect Pico to RA2 Select in-line dimmer without main repeater?

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2019
    Posts
    1

    How to connect Pico to RA2 Select in-line dimmer without main repeater?

    Hi All, I'd like to connect an extra Pico remote to control a light circuit which already has a RA2 Select in-line dimmer and other Pico remotes attached to it, all of which work effectively. I have no idea at all how to do this and I haven't been able to find any solutions from the reading I've done and most of the Lutron documentation refers only to doing this with a main repeater which we don't have. I know it can be done, would you mind telling me how please? Thank you!

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    1,268
    This document says "Maestro Wireless" but the procedure is the same.

    http://www.lutron.com/TechnicalDocum...ary/040429.pdf
    LED, Incorporated
    Raleigh, NC 27614

Similar Threads

  1. Integrate RA2 Select Main Repeater with a RA2 Main Repeater
    By 3rdiglbl in forum Design Assistance - RA2
    Replies: 4
    Last Post: 08-23-2019, 06:41 PM
  2. Can RA2 Select Main Repeater be used as Connection Bridge in RadioRA2?
    By TechFocus in forum General Discussion - RA2
    Replies: 2
    Last Post: 04-01-2019, 02:01 PM
  3. Replies: 6
    Last Post: 02-08-2019, 02:29 AM
  4. Replies: 2
    Last Post: 05-15-2017, 12:35 PM
  5. Main Repeater and connect bridge 5 devices?
    By Lukeetal in forum Programming - RA2
    Replies: 2
    Last Post: 06-13-2016, 04:15 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •