Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 3 of 3

Thread: lutron connect

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2018
    Posts
    2

    lutron connect

    I have two customer homes on connect bridge.the one property the app connects with no issue , the second property the app connects very intermittently.same user using one profile to control both homes.any ideas?

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    1,261
    Are you connecting remotely or internally? ISPs are very consistent. Most of the time we don't notice because of buffering, etc.
    LED, Incorporated
    Raleigh, NC 27614

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2018
    Posts
    2
    would be remotely using iPhone.i changed the main ip address ,seems too have corrected the problem.

Similar Threads

  1. Lutron connect plus
    By ehsan2305 in forum Troubleshooting - HWQS
    Replies: 0
    Last Post: 09-04-2019, 04:08 AM
  2. Lutron Connect App
    By mcignarella in forum Troubleshooting - HWQS
    Replies: 4
    Last Post: 11-23-2017, 12:02 PM
  3. Lutron Connect App 4.0 (15) fails to connect, and bugs
    By MisterC in forum General Discussion - RA2
    Replies: 11
    Last Post: 06-28-2017, 01:09 AM
  4. Replies: 9
    Last Post: 12-13-2016, 01:44 PM
  5. Lutron Connect Using Old iOS SDK
    By schalliol in forum General Discussion - RA2
    Replies: 0
    Last Post: 05-05-2016, 07:38 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •