Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 2 of 2

Thread: Lutron integration

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2019
    Posts
    1

    Lutron integration

    Is it possible to use the Lutron interface and system with control light switches without having to rewire he house.

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    1,150
    Yes. There is a full line of radio controlled dimmers, switches and keypads that can be installed in place of the existing switches.
    LED, Incorporated
    Raleigh, NC 27614

Similar Threads

  1. Lutron CoolMasterNet Integration
    By OmarHourani in forum 3rd-party Integration - HWQS
    Replies: 0
    Last Post: 12-13-2018, 02:10 AM
  2. CoolMasterNet Integration with Lutron HWQS
    By akurazz in forum 3rd-party Integration - HWQS
    Replies: 1
    Last Post: 01-31-2017, 09:29 AM
  3. Lutron and Control4 Integration
    By vwerke in forum 3rd-party Integration - HWQS
    Replies: 14
    Last Post: 06-10-2016, 08:57 AM
  4. Lutron HWQS Programming for Control4 Integration
    By rameshkhiani in forum 3rd-party Integration - HWQS
    Replies: 4
    Last Post: 06-02-2016, 05:55 PM
  5. Siri integration has stopped working since updating Lutron app
    By Digitalfiend in forum Troubleshooting - CAS
    Replies: 1
    Last Post: 02-04-2016, 03:27 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •