Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 3 of 3

Thread: Crestron control of RA2 QS Savoia shades

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2019
    Posts
    1

    Crestron control of RA2 QS Savoia shades

    I am having issues with the driver from the Lutron site for shade control within RA2. The "preset_level_in" does not seem to be sending the shades to the "preset" level assigned. I have tried % and d, and the motors will move only slightly, never to the preset level assigned. I have a 0 delay time in the parameters. any ideas?

  2. #2
    You have tried 0d and 65535d and you get no movement on either? I assume limits are set on shade? Dont really do too many RA2 integrations any more- only QS, so not sure if RA2 has updated their telnet logins so you cant use the default lutron/lutron. But if theyre moving slightly then thats probably not your issue.

  3. #3
    Authorized Lutron Contributor
    Join Date
    May 2013
    Posts
    508
    Does the shade move correctly from the Ra2 system itself?

Similar Threads

  1. control QS shades from Crestron
    By Diflex in forum 3rd-party Integration - Shades
    Replies: 1
    Last Post: 03-06-2018, 08:50 AM
  2. Crestron control of single/multiple shades
    By jkvossen in forum 3rd-party Integration - Shades
    Replies: 4
    Last Post: 01-17-2017, 09:22 AM
  3. Siri control of serena shades
    By malba2366 in forum General Discussion - CAS
    Replies: 16
    Last Post: 04-22-2016, 06:02 PM
  4. Crestron home automation to control sivoia qs
    By mahmoud in forum 3rd-party Integration - Shades
    Replies: 5
    Last Post: 03-16-2016, 10:20 AM
  5. Crestron shade control
    By PACHAWAII in forum 3rd-party Integration - HWQS
    Replies: 2
    Last Post: 05-08-2015, 01:48 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •