Results 1 to 4 of 4

Thread: Main Repeater HTTP login?

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    1

    Question Main Repeater HTTP login?

    Hi,

    I recently noticed that in the iPhone app lists a http port for my main repeater -- when I visit it with my browser, it asks for a login/password.

    Looking at the system integrators documentation, the password/login for the telnet interface ("luton", and "integration") works for telnet (E.g. I can telnet to it, issue commands etc). However, when I use the same credentials for the http interface, they're rejected.

    What are (and should one expect this to be end-user accessible?) the default credentials for the http interface?

    Yours,
    Dominic

  2. #2
    Quote Originally Posted by grork View Post
    Hi,

    I recently noticed that in the iPhone app lists a http port for my main repeater -- when I visit it with my browser, it asks for a login/password.

    Looking at the system integrators documentation, the password/login for the telnet interface ("luton", and "integration") works for telnet (E.g. I can telnet to it, issue commands etc). However, when I use the same credentials for the http interface, they're rejected.

    What are (and should one expect this to be end-user accessible?) the default credentials for the http interface?

    Yours,
    Dominic
    There's nothing of interest to end users here. Just XML extraction for integration purposes.

  3. #3
    The login/password is lutron and cannot be disabled. The web interface doesn't allow you to change anything. Imo, the web UI should either be removed or made useful (and secure)

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    252
    ... and it is a fake login anyway - you can access all of the information behind the "password protected page" without giving any password at all.

Similar Threads

  1. RA2 Main Repeater - POE support
    By gwaites in forum General Discussion - RA2
    Replies: 11
    Last Post: 03-16-2017, 12:34 AM
  2. Main repeater problem
    By texas doc in forum Troubleshooting - RA2
    Replies: 5
    Last Post: 07-07-2015, 09:10 AM
  3. Cant find Main Repeater
    By Armando B. in forum Troubleshooting - RA2
    Replies: 9
    Last Post: 04-27-2015, 12:57 PM
  4. possible bricked RA2 Main repeater- Need help
    By dmf6978 in forum Troubleshooting - RA2
    Replies: 3
    Last Post: 02-25-2014, 06:40 AM
  5. 2 main repeater systems
    By Craig W. in forum Design Assistance - RA2
    Replies: 0
    Last Post: 09-26-2013, 03:55 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •