Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 2 of 2

Thread: PD-6WCL issues

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2019
    Posts
    1

    PD-6WCL issues

    Hi everyone. I am in need of some help. I installed one pd-6wcl a few months ago. Everything worked perfect. Being a noob I bought two more today and tried installing to kitchen lights from other areas of home. All 3 switches lit up when i turned breaker back on. The green led indicator just blinked one by one going in same direction. Lights did not work. I removed the 2 new switches i installed and the original pd i had installed doesnt work at that point. I put the two switches that came with the house back and still nothing. Lights wont work from any of the switches nor the app. What can i do? Two switches are 3 way setup and one switch is a 4 way setup.

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    1,050
    The 6WCL does not directly support 3-way/4-way switching. There are directions in the advanced instructions on how to replace the 3-way/4-way switches with Pico Remotes. You can find the instructions here: http://www.lutron.com/TechnicalDocum...structions.pdf
    LED, Incorporated
    Raleigh, NC 27614

Similar Threads

  1. what's the difference PD-6WCL-WH vs PD-6WCL-WH-R
    By floridaboy in forum General Discussion - Controls
    Replies: 2
    Last Post: 05-14-2019, 04:44 PM
  2. AFCI Issues
    By ShawnM480 in forum Troubleshooting - HWQS
    Replies: 1
    Last Post: 12-13-2017, 10:28 AM
  3. 2 Different Issues
    By spartacus1882 in forum Troubleshooting - CAS
    Replies: 1
    Last Post: 12-20-2016, 04:46 PM
  4. 8.0.0 issues ?
    By mehuneau in forum General Discussion - HWQS
    Replies: 2
    Last Post: 11-28-2014, 04:10 PM
  5. LED Issues
    By brewcrew0 in forum Troubleshooting - RA2
    Replies: 7
    Last Post: 05-27-2014, 12:33 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •