Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  1
Results 1 to 3 of 3

Thread: QSE-IO CCI - Poll State

  1. #1

    QSE-IO CCI - Poll State

    QS 14.1

    Protocol document states that the state of the CCI's can be polled but this appears to actually not be implemented.

    Example: QSE-IO with integration ID of 371.

    CCI 1 will report the CCI when it actually opens correctly with the following (omitting carriage here but it is being sent):

    ~DEVICE,371,1,4


    However, when ?DEVICE,371,1,35 is sent to the processor, the following is returned:

    ~ERROR,3


    Being able to know the state of the CCI is very important as after a program upload, the states do not actual report or update. When will this be integrated correctly into the software?

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    1,266
    You should send an email to support@lutron.com. You will get a quicker response.
    LED, Incorporated
    Raleigh, NC 27614

  3. #3
    I have called and sent emails and am now posting as option C.

    Hopefully it helps to let other people become aware of this and not waste the amount of time I have on bad documentation and no follow through on Lutrons part.

    There is a similar thread in the RA2 forum that is years old and appears to have zero progress made at all which is ridiculous. We have had to scrap the use of QSE-IO's mid way through a large project due to this (easy to remedy in a software update) shortcoming.

    But hey, at least 14.4 has a new tab under Design->Equipment called "Wireless Bundle" so clearly the software priorities are in line with needs in the field.

  4. Likes randyc liked this post

Similar Threads

  1. Force Unoccupied State
    By dwomble in forum Programming - HWQS
    Replies: 6
    Last Post: 08-07-2018, 05:25 PM
  2. Get / Set LED State
    By rdgerken in forum 3rd-party Integration - RA2
    Replies: 14
    Last Post: 08-11-2017, 07:35 AM
  3. Read / use Input state of VCRX
    By MisterC in forum Programming - RA2
    Replies: 6
    Last Post: 08-16-2016, 02:39 PM
  4. poll all LED's
    By totesthouse in forum 3rd-party Integration - RA2
    Replies: 1
    Last Post: 02-28-2014, 02:17 PM
  5. LED State unknown after initial transfer
    By rdgerken in forum Troubleshooting - RA2
    Replies: 1
    Last Post: 11-19-2013, 09:32 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •