Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 2 of 2

Thread: Changing Room Names

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2019
    Posts
    1

    Changing Room Names

    Hi,

    The electrician installed the system yesterday but he has programmed the room names incorrectly. How do I change the room names. For example, the kitchen has been called the dining room for some reason.

    Thank you

  2. #2
    I've never installed it but it looks like you may edit it with the lutron App, if you then use google or amazon voice control you will need to force them to scan again

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 10-22-2018, 05:23 PM
  2. Alexa doesn't recognize switch names
    By RyanSs in forum Troubleshooting - CAS
    Replies: 1
    Last Post: 09-03-2018, 03:20 AM
  3. IFTTT recipes never show scene names
    By bentwookie in forum 3rd-party Integration - CAS
    Replies: 10
    Last Post: 04-13-2016, 02:33 PM
  4. Changing PNL-8s to HWBP-8Ds
    By digit1 in forum Design Assistance - HWQS
    Replies: 1
    Last Post: 10-15-2013, 12:13 PM
  5. changing colors
    By Craig W. in forum Design Assistance - HWQS
    Replies: 3
    Last Post: 05-22-2013, 06:02 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •