Results 1 to 3 of 3

Thread: MRF2-3PD work with RA2?

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    17

    MRF2-3PD work with RA2?

    I have read a couple places that the MRF2-3PD will work on RA2. It looks like it has an RA2 ID... has anyone tried it?

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    252
    No, MRF2-3PD is not going to work with RA2. What you need is plug-in dimmer model RR-3PD-1. It works great.

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    415
    veeeh is right. They both use the 434Mhz technology, but Lutron has them set such that they won't work on RR2. There were early versions of Pico that were brand specific (MRF vs. RR2) but they made the Picos universal.

Similar Threads

  1. Why Do Some LEDs Work With Dimmers and Others Don't?
    By Pete F. in forum General Discussion - LED
    Replies: 1
    Last Post: 08-16-2016, 05:10 AM
  2. Will HR-REP-120 work with QS?
    By jkvossen in forum General Discussion - HWQS
    Replies: 2
    Last Post: 06-01-2015, 11:01 AM
  3. Maestro Wireless MRF2-6CL with Philips Warm Glow
    By kalco in forum Performance Issues - LED
    Replies: 1
    Last Post: 04-30-2015, 10:22 AM
  4. Moving from Lutron MIR-600MT-WH/SP-600M to Maestro MRF2-6CL-WH for LEDs ?
    By talonts in forum Troubleshooting - Controls
    Replies: 2
    Last Post: 12-11-2014, 04:08 PM
  5. QS shade work with ESN?
    By malkev in forum Design Assistance - Shades
    Replies: 1
    Last Post: 08-05-2014, 08:46 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •