Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 2 of 2

Thread: Can a Pico remote be trained directly to a Smart Hub?

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2017
    Posts
    4

    Can a Pico remote be trained directly to a Smart Hub?

    I would like to have a Pico remote in my bedroom that can turn all (or many lights) in the house on or off at once (in the middle of the night as an example). I know I can pair the pico with each wall or lamp dimmer but some are too far away. Is there an easier solution?

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2017
    Posts
    4
    Figured it out. Yes it can be trained and configured appropriately. Thanks all.

Similar Threads

  1. PICO remote How many devices can be controlled with one remote
    By Suncoast in forum General Discussion - LED
    Replies: 2
    Last Post: 06-22-2018, 01:57 PM
  2. Smart Bridge Pro and Pico
    By M Williams in forum Programming - Legacy Other
    Replies: 1
    Last Post: 04-10-2017, 05:22 PM
  3. Does the Vive Hub control loads directly?
    By Joe M. in forum Design Assistance - Vive
    Replies: 0
    Last Post: 03-07-2016, 03:09 PM
  4. Pico and Smart Bridge
    By 2PRC2 in forum General Discussion - CAS
    Replies: 1
    Last Post: 03-01-2016, 09:19 AM
  5. Use Both Pico Remote and Smart Bridge App possible?
    By msterling in forum General Discussion - CAS
    Replies: 1
    Last Post: 02-05-2015, 01:32 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •