Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 4 of 4

Thread: Transient error transferring?

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2019
    Posts
    6

    Transient error transferring?

    I'm getting an error when I transfer the programming to the main repeater. However, if I simply repeat the transfer, the error goes away - transfer completes with no errors. See the attached. It seems pretty consistent, happens the first time in any programming/activation/transfer session. The device is an RRD-8ANS and works ok in the system. It controls a pump though that isn't plugged in when transferring. It is probably 30 ft from the repeater and through 2 walls so I'm guessing it's a somewhat marginal location. Still, there are several other devices that are a bit farther with more than 2 walls in between that have never given any trouble. Using Essentials 12.0.1. Anything I should be concerned about? Early signs of failure of the 8ANS?
    Click image for larger version. 

Name:	lutron.png 
Views:	8 
Size:	31.4 KB 
ID:	844

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    101
    I had a very similar situation with a particular device. I added an Aux Repeater and transfers have been flawless ever since.

  3. #3
    Quote Originally Posted by gt3mike View Post
    I had a very similar situation with a particular device. I added an Aux Repeater and transfers have been flawless ever since.
    That has been my problem and the same solution numerous times. I always add an extra Aux Repeater in my quotes.

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2019
    Posts
    6
    Thanks guys, I'll just live with the problem then. Maybe avoid putting art on the intervening walls :-)

Similar Threads

  1. LQSE-4A-D Error
    By Zaflok in forum Troubleshooting - HWQS
    Replies: 1
    Last Post: 08-28-2017, 04:18 PM
  2. Error app?
    By Gustavo in forum General Discussion - RA2
    Replies: 1
    Last Post: 12-30-2016, 01:45 PM
  3. Transferring Homeworks QS Project File
    By envision42 in forum Programming - HWQS
    Replies: 1
    Last Post: 10-24-2016, 12:01 PM
  4. RA2 BOM error for receptacles
    By digit1 in forum Design Assistance - RA2
    Replies: 2
    Last Post: 02-11-2016, 04:35 PM
  5. Programming Error
    By zwoods in forum Programming - HWQS
    Replies: 2
    Last Post: 01-09-2014, 12:51 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •