Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 3 of 3

Thread: Caseta with Ecobee Thermostat

  1. #1

    Caseta with Ecobee Thermostat

    I have installed two Ecobee thermostats and added them to my Caseta system.

    Now what?

    The only thing I see is that the room temperature is displayed at the top of the My Home page in the Lutron app. With the Sonos integration, Sonos appears as an option in scenes and schedules but not Ecobee. I don't see anyway for Caseta to interact with Ecobee.

    What can they do together?

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    1,223
    You should be able to change the set points and mode of the Ecobee by tapping on the temperature in the app. There is no programming with Caseta and Thermostats, unfortunately. This limitation occurs even in RA2Select and RR2 when using third party thermostats (including the "blue" Lutron t-stat made by Honeywell).

    If you need this level of control, RadioRA2 with the Lutron made thermostats would have been a better choice. That being said, there are third party options that may fill your needs as well. SmartThings may be a good option here, direct integration with both of your products.
    Business Development Associate- Design, Sales, Installation, and Programming of Smart Homes for Baker Electric Home Energy
    mbalay@bakerhomeenergy.com
    "Spread the light, brother" -Blake Richetta
    "If you think hiring a professional is expensive, wait until you hire an amateur" -Crustyloafer

  3. #3
    Thanks, Mike!

    Never would have thought to tap on the displayed temperature. Is that in some documentation somewhere?

    I really don't need any integration between Lutron and Ecobee. Might have been nice if my "Goodnight" Pico would have set the Ecobee's SLEEP activity but no bid deal. I was just trying to figure out what it did.

Similar Threads

  1. Can't find Honeywell L HWL2V thermostat on my Caseta App
    By Bahainju in forum Troubleshooting - CAS
    Replies: 0
    Last Post: 05-12-2017, 02:42 AM
  2. Replies: 0
    Last Post: 04-10-2017, 04:25 PM
  3. Caseta + Nest thermostat 2nd generation
    By cdavi in forum 3rd-party Integration - CAS
    Replies: 6
    Last Post: 04-19-2016, 01:04 PM
  4. Can Caseta thermostat be used with RadioRa2?
    By nobra in forum General Discussion - CAS
    Replies: 1
    Last Post: 01-21-2016, 03:57 PM
  5. Caseta Thermostat works with RadioRa2?
    By nobra in forum General Discussion - RA2
    Replies: 1
    Last Post: 01-08-2016, 03:57 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •