Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  1
Dislikes Dislikes:  0
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13

Thread: Cannot Connect to the System

  1. #11
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    18
    Thank you for your assistance. I did send the files to iosapps@lutron.com I am in communication with someone at Lutron who is helping me. No answers yet, but we are talking.

  2. #12
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2020
    Posts
    1
    I have the same issue (can't loadystem) but you are talking over my head I think. I'm not understanding the processes you are suggesting. I'm using an iPhone and all of a sudden a few weeks ago I can't load the app.

  3. #13
    Authorized Lutron Contributor
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    30
    Hello. It will be best if you contact Lutron Tech support for an issue like this. There are many variables such as which system you have, what App you are using and has anything changed on the Network. Lutron Tech support can be reached at 1-844-588-7661 at anytime.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Suggestions on how to integrate a split-system ductless HVAC system with RadioRA2
    By RA2-Designer-Gal in forum Design Assistance - RA2
    Replies: 4
    Last Post: 05-10-2017, 11:43 AM
  2. Windows App for Radio RA 2 - Staples Connect by zonoff?
    By dw886 in forum General Discussion - RA2
    Replies: 6
    Last Post: 11-15-2014, 04:20 PM
  3. Can not connect to system when using DNS in LHC+
    By stevi in forum Troubleshooting - Legacy HW
    Replies: 8
    Last Post: 05-15-2014, 09:29 PM
  4. Clear Connect / Staples Connect Devices
    By az1324 in forum General Discussion - Controls
    Replies: 12
    Last Post: 10-29-2013, 11:45 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •